Save the date. Naša prva radionica

Save the date. Naša prva radionica

Dobrodošli u O’snovu, lifestyle radionice za sve one koji žele naučiti nešto novo, spoznati kako si svakodnevicu učiniti ljepšom i od nekih običnih, osnovnih stvari napraviti nešto posebno, za sebe, svoje bližnje, sve ljude koje volimo.

O’snova je zato učenje novih vještina, znanja, trikova, ali i druženje, zabava, povezivanje, smijanje dugo u noć… Ukratko, ili O’snovno, čista pozitiva i hedonizam.

No, O’snova je i vraćanje korjenima, rad s rukama, udruživanje, pomaganje, hranjenje, kuhanje, darivanje, prenošenje znanja, vještina, nova prijateljstva… to je nešto što radiš zato što želiš i voliš, nešto što si oduvijek htio znati, isprobati, naučiti, podijeliti.

Ukratko, ovo su radionice zbog kojih ćeš osmijeh imati još jako dugo na licu, možda i mjesecima. Upravo tako se sada osjećamo, kada je završila naša orva radionica čija je gošća bila Nevena Zelunka Cvijetić s bloga Hleb i lale koja je u trosatnom službenom dijelu radionice pokazala kako napraviti i dekorirati sve za lijep, ukusan, jednostavan, brz i nezaboravan o cool party. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.