Zadnjih 6 mjeseci se intenzivno družim sa svojom prijateljicom iz fakultetskih dana, velikom kreativkom i stilisticom uvijek spremnom za izazove. Osobom koja ima nevjerojatnu energiju, s kojom želiš ići na kavu i onda kada završite s kavom. S Bobom. S Bobom s Dbloga, trenutno najomiljenijeg bloga u regiji o svim Dstvarima. Onim Dlijepim stvarima.

Ja i Boba smo povezane na nekoliko nivoa. Na Bobinom Dblogu gostujem kao Dgost. Boba je pak u veljači zajedno sa suprugom Draženom sređivala prostor naše škole. Njezin muž je pak projektirao naš stan prije 4 godine. Naši dječaci se igraju zajedno. Obje shvaćamo posao jednako odgovorno i obje smo imale viziju iste priče koju pretačemo u nešto posebno. Možda se ta priča već rodila 1.1.2017. kad smo nazdravili toj godini u Bobinom i Draženovom prekrasnom stanu, godini koja je odlučila tako ubrzano krenuti. Ali ono što jest, priča je dobila smisao prije nekoliko tjedana.

Što je O’snova i kome je namijenjen projekt? Naši najbliži se pitaju koja je osnova našeg projekta i koji je zapravo cilj svega. U kojem smjeru krećemo i što to zapravo smjeramo. Spremno im objašnjavamo da želimo okupiti ljude koji žele kvalitetno organizirati svoje vrijeme. I svoje snove. Otuda i O’snova. Organizacija snova. Želimo okupiti ljude koji žele zaposliti svoje ruke, nahraniti svoja osjetila, imati laganu, ugodnu bol facijalnih mišića od neprestanog smijanja. Ljude koji vole lijepe stvari, predane ljude i znaju gledati uvis. Ljude koji gledaju u bojama pa čak i kada siva prevladava. Naša ideja je da naši gosti i naši polaznici na našim radionicama postanu prijatelji već nakon jednog druženja i da umjesto pružene ruke na odlasku ponude čvrsti zagrljaj. Ukratko, tako bi trebale izgledati naše radionice.

I zato, kada smo postavile ciljeve i znale što želimo, odluka za prvog gosta je pala na divnu Nevenu s bloga Hleb i Lale. Bloga koji ima dušu, ali i srce. Moguće ga je čuti kako kuca. Samo slušajte. Nešto nevjerojatno… Nevena nam spremno dolazi i planira s nama jednu O’cool priču. Priču koja je više od radionice..

Više na Mjesto za kavu by Travel girl

Leave a Reply

Your email address will not be published.