Mi o Neveni

Njezini recepti su jednostavni, brzi, ukusni, životni, a fotografije autentične, žive, ukusne, a priče tako atmosferične, sanjarske, tople… Iza nje su deseci uspješnih projekata, a neki od njih su blog Hleb i lale, Gozba, Čarobna jutra, tv emisija, foto radionice, stock fotografije, brojne kampanje… i već jedna odrađena radionica u sklopu O’snove. Njezina energija uistinu je zarazna, kao i želja da pomogne, prenese znanje, iskustvo, ljubav, energiju, brojne trikove kod food&prop stylinga, fotografiranja, obrade fotografije… Beskrajno smo sretne što je Nevena opet s nama u Zagrebu.

Nevena o sebi

Fotografisanjem i stilizovanje hrane se bavim pet godina i za to vreme većinu postavki sam sama skuvala (ispekla) i stilizovala. I kada sam radila za klijente i za blog. To mi je omogućilo da naučim da zadržim svoj stil ali da odgovaraju i viziji klijenta. Takođe, fotografisanje u restoranima mi je pružilo priliku da sarađujem sa kuvarima i naučila sam kako da kroz neke minimalne dodatke fotografiju učinim zanimljivijom bez da narušavam šefovu viziju jela. Na radionici ćemo jedan deo vremena posvetiti tome kao i temama kako pronaći klijente i kako im pristupiti.

Ukoliko ste zaljubljenik u food fotografiju, želite unapredite svoje znanje o fotografisanju i stilizovanju hrane, upoznate istomišljenike, da se inspirišete i pritom da uživate u odličnoj hrani, ovo je prava radionica za vas 🙂

Više o Neveninim radovim pogledajte na njezinoj stranici.