Nataša Ipša Babić – Balanced3

Nataša Ipša Babić, magistra ekonomije, u svijet biorezonance je zakoračila zdravstvenih problema člana najuže obitelji. Klasična medicina nije dala nikakve rezultate dugogodišnjeg problema i jednostavno je trebalo pronaći drugi način.

“Od mog prvog susreta sa biorezonantnom terapijom, te vidjevši njenu efikasnost u meni se probudila ona iskra želje da saznam više o toj blagoj, a istovremeno toliko moćnoj i djelotvornoj metodi rjesavanja uzroka zdravstvene problematike.”

Istaživala je, volontitala te završila sve potrebne edukacije i postala licencirani BICOM terapeut.Otvorivši Balanced3, biorezonantno centar, u samom centu grada u Masarykovoj 5 ( koji vjerovali ili ne, ima i svoj mali vrt) ostvario se njen životni san.

Volim raditi s ljudima. Volim tu medjusobnu interakciju, spoznaju da im mogu pomoći ili ih jednostavno saslušati.Svaki je klijent jedinstven. Svakome od njih treba mjesto gdje ce se osjećati ugodno, i netko tko će im strpljivo, jednostavno i jasno dati neke smjernice za njihovo zdravlje.

Balanced3 je mjesto gdje prvo dodjete na besplatne konzultacije a onda donesete odluku o tome jesmo li se kliknuli.

 

BICOM biorezonantno testiranje je polazišna točka u pravilnoj ishrani.

Ta sigurna i potpuno neinvanzivna metoda trenutačno daje rezultat i pokazuje nam koje namirnice vašem tijelu odgovaraju i u kojoj mjeri, a uređaj, blago i precizno testira sve poremećaje u vašem organizmu.

Jednostavnim, individualnim testiranjem, dobijete osnovne informacije o tome što treba izbaciti, što smanjiti, a što s radošću unositi u organizam.

A kako izgleda dolazak u Balanced3?

Smjestimo vas u najudobniju fotelju na svijetu, poslužimo prirodnim čajem i pokrijemo kašmirskom dekicom. I dok vi tako guštate, licencirani terapeut uz pomoć vrhunskog BICOM aparata najnovije generacije snima i detektira što je za vas od prehrambenih namirnica dobro, a što ne.

Vi dakle guštate, a mi dobivamo rezultate na osnovu kojih će taj vaš gušt trajati i duuuugo nakon dolaska kod nas. Više o Nataši i njezinom biorezonantnom centru saznajte na www.balanced3.hr.

 

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.