Za njega kažu da je poput alkemičara i da sve što dotakne pretvori u zlato. Kažu i da je čovjek koji radi najljepša vjenčanja, najljepše evente, najljepše kuće za odmor… te da je njegova kuća (u kojoj ćete vi spavati) najbookiranija kuća u Istri.

No, malo tko zna da je svoju karijeru započeo kao kuhar u Valsabbionu, učio od slavnog Ferrana Adrije molekularnu gastronomiju te da je bio vlasnik cvjećarne, butika hrvatske mode, organizirao stotine luksuznih vjenčanja, predsjedničkih summita, uredio 50-ak kuća za odmor.

Dizajner, arhitekt, cvjećar, kuhar, stilist… sve je to Boris. Čovjek ogromne energije, kreativne snage, ideja, ali i nesebičnosti, dobrote… velikog srca.

Čovjek velikih snova, ideja, inspiracija… čovjek velike hrabrosti.

Da, hrabro je prodati stan da bi kupio stolice i s njima pokrenuo posao. Hrabro je pokucati na vrata najboljeg restorana u gradu i ponuditi se da bi volontirao. Hrabro je otići s 14 godina od kuće s vrećom krumpira u grad… Hrabro je toliko toga kod ovog čovjeka…

Neki u njemu vide izvrsnog kuhara, neki dizajnera, neki stilista, dekoratera, cvjećara, organizatora… mi vidimo jednog velikog prijatelja kojeg želimo da upoznate.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave