Volite biljke, ali nekako nemate sreće s njima? Što god probali ili kupili kod vas za nekoliko mjeseci uvene? Ne brinite, niste jedini. Ali stvar nije u lošoj sreći, već o premalo znanja o biljkama, čak prije nego o premalo vremena.

Naime, postoje biljke koje uspijevaju i onima koji nikada nemaju vremena, koji su neredoviti ili ih zaborave zalijevati i po nekoliko tjedana. Postoje i biljke koje će uspijevati u domovima i onih koji često putuju, u kupaonicama, mračnim hodnicima, na balkonima s previše ili premalo svjetla.

Postoje i biljke koje su odlične za vašu spavaću sobu jer vam tijekom noći daju kisik. Ima i biljaka koje eliminiraju štetna zračenja. Postoje i biljke koje su lijepe, atraktivne, a potpuno nezahtjevne, kao i one čiji listovi zadrhte i skupe se svaki put kada im se približite.

Da, to je cijeli jedan novi svijet u kojeg možete zajedno s nama zakoračiti i napokon naučiti sve što vas je oduvijek zanimalo o biljkama.

Što napraviti kada kući dođemo s biljkom? Kako ju i zašto presaditi, kako znamo kada ju i koliko treba zalijevati, prihranjivati? Kako znamo prepoznati što našoj biljci smeta? Uopće kako odabrati pravilnu poziciju i odgovarajuću biljku za naš kutak u stanu ili balkonu, vrtu, terasi…?

Sve to i o’bilje drugih informacija saznat ćete na O’snovinoj radionici O’bilje koju će voditi mentorice Maja i Marina Francuz, sestre iz studija Botanike.

Tko god je ikada vidio nešto od Botanika zna da to nije obična tegla i bilje. U Botanikine biljke utkana je ljubav, pažnja, znanje, predanost, emocija…

Upravo to želimo prenjeti i na vas u našoj četverosatnom druženju i edukaciji o biljkama.

Naravno, nakon teoretskog i praktičnog znanja o biljkama idemo zajedno na tzv. master class – izradu vlastitog terarija kojeg ćete ponijeti kod kuće i o njemu naučiti brinuti.

Iz Nizozemske su posebno za vas naručeni terariji, a šljunak, mrežica, mahovina i razne biljke čekaju na vaše kreacije…

A čekamo i mi, Ana, Boba, Maja Danica, Ana Marija, Tatjana… cure iz O’snove koje su se jako zaželjele naših divnih inspirativnih druženja.

Okupljanje je u subotu 16.6. u 10:30 u jednom divnom prostoru u centru Zagreba, a nakon toga slijedi red hrane, pića, smijeha, učenja, zabave, novih znanja, iskustva, novih zanimljivih ljudi, novih prijateljstava…

Sam “prljavi” dio radionice trajat će oko dva sata, ali si svakako planirajte da ste naši gosti barem 4-5 sati. Drago nam je kada se podružimo, razmijenimo iskustva, stvorimo neka nova prijateljstva i uživamo u za vas posebno kreiranoj hrani, piću i delicijama… I da dodamo… za vas će biti pripremljen i ekskluzivan pop-up na kojem ćete moći kupiti biljke po posebnim cijenama. No, da ne duljimo… očekuje vas divan, ispunjen dan. Zato i ovog puta krećemo rano, ujutro u 10:30h, 16.6.2018. (subota) u strogom centru Zagreba.

 

A sada malo faktografije… Radionica uključuje:

•                     Sudjelovanje na O′bilje radionici u trajanju 4 sata

•                     Savjetovanje i edukacija o biljkama

•                     Praktična znanja i praksa oko njege biljaka 

•                     Izrada terarija kojeg polaznici nose sa sobom kao poklon

•                     Individualan pristup i savjetovanje

•                     Hrana i piće prije, tijekom i za vrijeme radionice

•                     Boravak u jednom od najljepših donjogradskih prostora 

•                     Knjižica sa savjetima i trikovima o uzgoju biljaka

•                     O’brunch poslužen s ljubavlju 

•                     Najbolja i već poznata PicoBaristo kava

•                     O’sokovi i O’alkoholna pića by O’snova

•                     Druženje, zabava i ugodna O′snovina atmosfera

•                     Ekskluzivan pop-up na kojem će biti moguća kupnja

•                     Poklon iznenađenje

 

Ukratko, dođite, pridružite nam se u stvaranju divnih trenutka zbog kojih nećete danima, a možda još i tjednima skidati o’smijeh s lica.

Cijena 1080 kn

(moguće je platiti karticama do 2 rate, samo nam naznačite u svojoj prijavi)

Upisom podataka u obrazac prijavljujete se za radionicu! Nakon prijave dobit ćete mail sa svim dodatnim informacijama.

Hvala i vidimo se 🙂

Vaš O’snova tim