Smršavjeti, početi se zdravo hraniti, doručkovati, nositi si ručak od kuće na posao, jesti manje slatkog, manje grickalica i junk fooda, ponovno ući u traperice s početka faxa, brinuti o svojoj prehrani i zdravlju, više se družiti, napraviti nešto dobro samo za sebe… česte su novogodišnje odluke s kojima započinjemo Novu godinu, ali i posustajemo upravo u veljači.

I zato evo ekstra motivacije – radionica O’priroda&društvo u organizaciji O’snove. Naime, ove godine započinjemo ciklus naših radionica s nečim zdravim, inspirativnim, zanimljivim, individualiziranim i vrlo korisnim – radionicom zdrave prehrane koju će voditi nutricionistica Iva Finderle. Iva je nutricionistica nove generacije, mlada, obrazovana stručnjakinja koja u svoje slobodno vrijeme vodi blog „Healthy Little Tooth“, stilizira, fotografira i drži radionice zdrave prehrane.

Zašto radionica zdrave prehrane? Pa to znamo i sami, sve to postoji na Internetu.
Hmmm, jeste li sigurni? Internet je krcat dobrim, ali i lošim stvarima i često u neznanju preuzimamo neke savjete koji jednostavno nisu za nas, a ponekad su potpuno pogrešni. Hrana može biti lijek, ali i otrov, kažu stručnjaci.
I zato ovoj tematici pristupamo posve individualno i sveobuhvatno.

Desetak dana prije radionice naručit ćemo vas na pregled i testiranje u Balanced3 u Masarykovoj 5, biorezonantni centar koji je prva, polazišna točka ove radionice.
Bicom biorezonantni uređaj, blago i neinvanzivno, će testirati sve poremećaje u vašem organizmu.
Jednostavnim, individualnim testiranjem, dobit ćete osnovne informacije o tome što treba izbaciti, što smanjiti, a što sa radošću unositi u organizam.

Kako izgleda testiranje?

Smjestimo vas u najudobniju fotelju na svijetu, poslužimo prirodnim čajem i pokrijemo kašmirskom dekicom. I dok vi tako guštate, licencirani terapeut uz pomoć vrhunskog BICOM aparata najnovije generacije snima i detektira što je za vas od prehrambenih namirnica dobro, a što ne. Vi dakle guštate, a mi dobivamo važne rezultate.

Rezultati koje svatko od vas dobije na individualnom testiranju, koje traje otprilike sat vremena, bit će nam odličan start da ne tapkamo, nego da znanjem rješavamo uzroke vaših problema. Imate li uistinu problema s glutenom ili možda samo s nekom od žitarica, jeste li intolerantni na mlijeko i mliječne proizvode, jesu li su uzrok vaših problema šećeri, meso… Sve ćete to saznati i to će nam pomoći da krenemo na drugi korak.

A drugi korak je sama radionica koja će se održati u jednom predivnom stanu u centru Zagreba, 17. veljače od 10.30 do popodnevnih sati.
Ondje će vas dočekati već prepoznatljiva O’snovina atmosfera puna osmijeha, ležernosti, novih, zanimljivih ljudi i fine hrane i pića za koje će se pobrinuti Ana Kurtela s bloga Foozdarije.

No, naravno tu tek počinje ono najvažnije – radionica koju će voditi nutricionistica Iva Finderle koja će u skladu s vašim rezultatima dobivenim na testiranju Biocom uređajem, kreirati savjete i recepte koji će vam pomoći da se hranite zdravo i pravilno i upravo onako kako biste vi to trebali. Polaznici će biti prema rezultatima testiranja podijeljeni u timove i tek onda krećemo raditi.

Na četverosatnoj radionici naučit ćete pripremati brza, jednostavna i zdrava jela koja će vam pomoći da se budete zdraviji, odmorniji, sretniji… a i kažu da je pravilna prehrana 70 posto dobrog izgleda.
Naučit ćete kako da zdrava pravilna prehrana postane dio vaše svakodnevice, vaših ručkova koje nosite na posao, večere u restoranu, fingerfooda, brzih snackova…

Uz to, možda i najvažnije lijepo ćete se družiti, zabavljati i u neformalnoj atmosferi pitati naše stručnjake sve što vas zanima.

Ukratko, očekuje vas divan, ispunjen dan. Zato i ovog puta krećemo rano, ujutro u 10:30h, 17.02.2018. (subota) u strogom centru Zagreba.

 

A sada malo faktografije… Radionica uključuje:

•                     Sudjelovanje na O′priroda&društvo radionici u trajanju 4 sata

•                     Priprema jela uz stručno vođenje nutricionistkinje i foodblogerice Ive Finderle

•                     Ideje za brzo pripremanje hrane te posluživanje hrane

•                     Individualizirano savjetovanje o prehrani

•                     Sve namirnice potrebne za pripremu zdravih obroka

•                     Svi kućanski aparati potrebni za timove

•                     Individualno testiranje BIOCOM uređajem

•                     Rad u malim grupama formiranim prema rezultatima dobivenim testiranjem pomoću Biocom uređaja

•                     Kreirani savjeti i recepti za redionicu po dobivenim rezultatima testiranja

•                     Individualne konzultacije u dogovoru sa sjajnom Natašom Ipšom Babić u BALANCED3 Biocom centru biorezonance

•                     Boravak u jednom od najljepših donjogradskih stanova tijekom radionice

•                     Knjižica zdrave prehrane s receptima s radionice, savjetima i trikovima

•                     O’brunch poslužen s ljubavlju by Ana Kurtela

•                     Najbolja i već poznata PicoBaristo kava

•                     O’sokovi i pića by O’snova

•                     Druženje, zabava i ugodna O′snovina atmosfera

•                     Poklon iznenađenje

 

Ukratko, dođite, pridružite nam u stvaranju divnih trenutka zbog kojih nećete danima, a možda još i tjednima skidati o’smijeh s lica.

Cijena 1050 kn

(moguće je platiti karticama do 2 rate, samo nam naznačite u svojoj prijavi)

Upisom podataka u obrazac prijavljujete se za radionicu! Nakon prijave dobit ćete mail sa svim dodatnim informacijama.

Hvala i vidimo se 🙂

Vaš O’snova tim