O’fotografija

O’fotografija

Proces učenja nije uvijek lagan, posebice kad prvi put uzmeš fotoaparat i staviš ga na manualne postavke. Međutim, kad imaš snažnu želju, dobrog mentora, divno poticajno okruženje, sve možeš. Jer uvijek sve možeš, valja zapamtiti.

Oduševljene smo kako je naša Nevena vodila djevojke kroz cijeli proces, kako joj je kreativni partner (i muž 🙂 ) Miljan asistirao, kako je naša fotografkinja Maja Danica sve to zabilježila. Najviše smo pak oduševljene rezultatom njihovih fotografija. Nevjerojatne su, divno su napredovale. A kruna svega je bio, naravno, freestyling drugog dana kojeg su odradile fantastično.

Kavica i čaj su bili neizostavni, ipak dva dana smo se družili. Sretne smo što smo našim prekrasnim Picobaristom zarazili mnoge naše polaznice, pogotovo one koje, kao :), ne piju kavu! Mi koje pijemo, počastile smo se onom u slojevima – neka nas sve raduje.

Kod serviranja nismo zaobišli ni zdravi doručak s chia sjemenkama s Dukatosovim grčkim jogurtom. Brz, lagan, hranjiv. I lijep doručak.

 

 

 

 

 

 

 

Kada organiziramo radionicu pomno biramo recepte, želimo imati sintezu ukusnog i lijepog. Serviramo hranu tako da ljudi požele sjesti, odmoriti, jesti i razgovarati. Učimo sebe i druge kako prestati jesti u letu i kako svi mi zaslužujemo nešto lijepo na tanjuru. Nije teško složiti lijep tanjur ili pladanj, samo si treba dati malo vremena.

Za našu radionicu smo pripremili raskošan doručak, mnoštvo sireva i namaza koji se spajaju uz grožđe, kasne smokve i orašide. Pekmezići su opet u modi, a strašno dobro odgovaraju sirevima pa su se i oni našli ovdje. Slagali smo našu top listu sireva i pobjedu dali Malom gorskom, Sirelin ovčji sir. I Pašnjak, sir naziva koji podsjeća na mir, toplinu i djetinjstvo.

Na kraju svake naše radionice uz zagrljaj i pruženu ruku, pružimo i darove koje nam tako lijepo upakira i aranžira naša Jana iz Gift Angel.

Ovaj put smo spojile divne poklone My Green Home-a, sireve Dukat Hrvatska s jednom vrlo fotogeničnom biljkom.

Hvala vam svima, dragi prijatelji naših radionica

I nakon skoro dva tjedna mi s toliko zadovoljstva gledamo sve te fotke koje se dijele na mrežama i nemojte zamjeriti što moramo još jednom ponoviti da smo zaista sretne da smo takvu jednu radionicu iznijele.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.