O’kiparstvo

O’kiparstvo

Kada smo došle u atelje umjetnika, akademskog kipara Hrvoja Dumančića i dogovarale ovu radionicu, znale smo da će biti puna emocija. Hrvoje je uspio u tih sat vremena koliko smo bile kod njega, postići da se prepustimo umjetnosti, uživamo, nekoliko puta naježimo i nebrojeno puta zamislimo nad svime što radimo.
Prve smo goste iščekivali s velikim veseljem. Željele smo da isto osjete, da ponesu doma iskustvo, sreću i emocije.

Željele smo da si zapamtimo lica i zajedno stvorimo uspomenu. Imale smo želju da upoznaju našeg mentora Hrvoje Dumančić i dožive ga baš onako kako smo i mi.

Kada nam dođete u goste, volimo vas počastiti kavom. Kažu da imamo najfotogeničniju kavu i najukusniju. Popijemo ih nekoliko tijekom radionice zato što su baš lijepe. I ukusne. Po kavi se (pre)poznajemo, kažemo!

Od ove radionice nas prekrasnim sitnim (i krupnim) zalogajima prati naša AnaMarija Kurtela s bloga Foozdarije. Važno nam je da pomirimo u jelovniku sve želje pa stoga uvijek možete naći vegetarijansku hranu, ali i onu koja to nije, pazimo da imamo deserte koji će probrati svi, i oni koji jedu sve orašaste plodove ili oni koji pak ne jedu. Mislimo na svaki detalj.

Poseban Hrvojev francuski recept s jabukama.

 

 

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave